Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Sodoma Gomora v evropském podání. Neotáčet se!

Luděk Niedermayer mě opět po jisté době "vyprovokoval" k reakci na jeho FB příspěvek. Prý doufá, že "vzácná" návštěva kancléřky Merkel a prezidenta Hollanda a jejich vystoupení v europarlamentu přiměje všechny k rozumu. No uvidíme

     Skolila mě podzimní viróza do peřin a tak si krátím dlouhou chvíli mezi ukrutnými vývary zázvoru a odpornou cibulí s medem rejděním po Facebooku, dokud ještě můžeme. Než nám to dříve normální a celkem sympatická ministrině, dnes již příkladná eurohujerka s vymytým euromozkem eurokomisařka Jourová zatrhne, jak má v plánu! A tak mi dnes "vyskočil" můj jinak oblíbený ekonom, exguvernér ČNB, fajn chlapík Luděk Niedermayer se svým novým příspěvkem. 

     Z důvodu objektivity tento příspěvek uvádím v původním znění (bez titulků, i když té řeči bruselské už je čím dál těžší bez překladu rozumět):

     "Zítra zde promluví společně kancléřka Merkelová a prezident Holland...
... bude to poprvé po 25 letech, kdy před parlamentem společně promluví hlavy dvou pro Evropu velmi důležitých zemí (což již předem vzbudilo protesty euroskeptiků). Před čtvrt stoletím zde mluvil Helmut Kohl a Francois Mitterrand o konci studené války. Netušili, jaké skvělé čtvrtstoletí "jejich" Evropu čekalo.

Před jejich následovníky zítra odpoledne stojí nesrovnatelně těžší mise. Leadeři evropských zemí zapomínají na to, že o pokračování společné evropské budoucnosti se musíme všichni zasloužit. Musí sehrát svou roli leaderů a najít odvahu přijímat správná, i když někdy nepopulární rozhodnutí.

Je to důležité, neb stojíme v bodě, ze kterého vedou cesty do různých budoucností, jedna z nich je i postupná demontáž toho, co následovníci Kohla a Mitterranda vybudovali.

Německo ani Francie ani obě země dohromady Evropě nezvládnou. Vládnou jí společně představitelé členských zemí, kteří odpovídají za naši budoucnost. Ale přesto je společné vystoupení těchto dvou státníků významné. Minulost i budoucnost Evropy je s jejich zeměmi pevně spojena. Chci věřit, že vystoupení Merkelové a Hollanda bude začátkem cesty k většímu pochopení a hledání společných fungujících řešení v Unii. To dnes akutně chybí a naši budoucnost to ohrožuje. 

Zítřek bude symbolický, a doufám, že naši hosté promluví tak, aby posluchači poslouchali. A aby jim situace v níž se dnes náš kontinent nachází, došla. A aby se dle toho začali chovat...."

     A to mi tedy zvýšilo teplotu, tep i adrenalin a vypadla ze mě blesková reakce. Z důvodu objektivity opět přetiskuji autentické své dvě FB reakce. Doufám, že budou srozumitelné dostatečně i bez titulků:

    "Dobrý večer, pane Luďku,
no, to se asi nedá ani očekávat, že by frau Merkel a kašpárkovi Hollandovi něco došlo a chytili se zítra před celým europarlamentem za hlavu, omluvili se 550 milionům původních a domestikovaných obyvatel Evropy za způsobení této imigrační krize, za jejíž eskalací stojí neskutečně hloupé a velkoústé proslovy frau Merkel, která stále ještě nepochopila, co způsobila nejen svému Německu, ale celé Evropě. Nebo, že byste  to myslel jinak...? To snad ani né!?!?
Pokud to ještě neví oni dva, a nevíte to ani vy v tom slovutném europarlamentu, tak současná garnitura eurohujerů bez vlastních mozků (zato s velkými a hlubokými kapsami) způsobila to, že celá Evropa stojí na prahu poslední, ale o to rychlejší etapy své existence vedoucí ke sebezničení díky dobrovolnému a dokonce organizovanému Exodu středověkých hord neintegrovatelných obyvatel cizích světadílů, kteří absolutně nemají ani schopnost ani snahu se jakkoliv přizpůsobovat "nám"! Přicházejí si porobit nás všechny i s našimi tradicemi, kulturou, historií, architekturou, náboženstvím, uměním, sociální úrovní, hygienickými standardy, lidskými právy, sekulárním právním systémem...!!!
Pokud se nezvednete a jednotně to těm dvěma kašparům zítra nedáte najevo, pak si můžete pověsit při cestě z Bruselu na krk ceduli "Vlastizrádce a zaprodanec eurošílenců". 

Tak jo, budeme tedy zítra s napětím čekat, zda necháte opět Petra Macha ve štychu a budete předvádět dál tu falešnou hru na nesmyslnou, neexistující a svět likvidující eurosolidaritu ve jménu "lidských práv" a "práva na šťastný život bez zásluh" pro ty, kteří žádná lidská práva, a už vůbec ne ta naše civilizovaná západokřesťanská a evropská, neuznávají a tudíž jimi opovrhují a považují je za naši vlastní slabost, která jim tím pádem dává v jejich chápání světa automatické právo na porobení slabochů. A to se všemi důsledky z toho pro slabochy pramenícími!
Probuďte se konečně, byrokrati bruselští a vzpomeňte, za koho jste zvoleni a proč. A jestli neznáte názor drtivé většiny Čechů na kritickou situaci Evropy, která doutná, eskaluje a už lokálně i s plnou silou dokonce vybuchuje v Německu, Švédsku, Francii, Dánsku... pak si zajděte na ulici a jenom poslouchejte. 
To se dozvíte ale věci, panečku."

     "Ještě drobný dodatek, pane Luďku. Je vhodné zítra při příležitosti té vzácné návštěvy připomenout frau Merkel německý odkaz Evropě starý cca 80 let, kdy si nenávist "nadřazených" árijců odskákaly miliony židů a dalších obětí vyhlazovacích továren na smrt a desítky milionů těch, kteří museli ty namyšlené Germány zpacifikovat. Židů, kteří se tehdy "lišili" jen vírou (neškodnou a mírumilovnou), vzhledem, pospolitostí, cílevědomostí a bohatstvím ducha i kapsy. Nikoho z "vyvolených" neohrožovali, přesto to stačilo na jejich genocidu. 
A asi co způsobí, a už mnohde způsobuje, nežádoucí import milionů nepřizpůsobivých vyznavačů nenávistné, militantní a netolerantní náboženské ideologie do kulturně a historicky naprosto odlišného europrostoru je zřejmé už i našim dětem. Prudké vyhrocení nenávisti domestiků vůči dominantním a lokální sekulární právo absolutně nerespektujícím ilegálům, které povede k znovuzrození dobře známého nacismu a fašismu v Německu samém. Jak se ne/daří "velmi úspěšně" německé vládní garnituře integrovat již po generace zde žijící muslimy je veřejně víc než známé! (pozn. autora: Trošičku jsem se o toto téma otřel ve svém Blogu http://jankele.blog.idnes.cz/c/477684/je-nemecko-vubec-schopno-integrovat-muslimy.html) . Totéž ve Francii. Skandinávii, Finsku.... 
A pak budou povolávány silové složky proti "vlastním", aby potlačovaly vynucený "obranný extremismus", kterým si budou muset domestici bránit své holé životy a životní prostor proti "extremismu útočnému, roztahovačnému, nekontrolovanému", neb "hostům frau Merkel" je dovoleno vše a kdo by se snad chtěl ozvat za svá práva domorodce platícího daně, se zlou se potáže, protože vyjevit nesouhlas s likvidační politikou šílené eurovládkyně se netrpí a exemplárně trestá. Při poslední návštěvě v ČR nás o tom informovala naše eurohujerka Jourová. Skandální!!!

Kam jsme to dospěli, pane Luďku??? EuroSodoma-Gomora...
Nohy na ramena a hlavně se neohlížet, ať nedopadneme jak ona neposlušná Lotova žena, která nedbala příkazu Boha a otočila se... 
Tak na to pamatujte, pane poslanče, ať z nás nejsou taky solné sloupy. A to v lepším případě. V tom horším budeme na sloupech všichni. 
Ti středověcí šílenci nemají soucit s nikým. 
Natož pak s europoslanci..."

     Tak budu zítra se zázvorem a cibulí napjatě vyhlížet zprávy z europarlamentu... Snad se mi nepřitíží.

 

Autor: Petr Jankele | úterý 6.10.2015 23:14 | karma článku: 36,38 | přečteno: 1191x
  • Další články autora

Petr Jankele

Oddělené šatny nutné

Máte zkušenost s rivalitou bojovníků v arénách? MMA? Hokej? Box? Je to všechno hra. Hra s emocemi, hra o slávu, hra o moc, hra o vliv... Identické je to v politice. Nemyslíte? Já myslím...

28.1.2023 v 14:15 | Karma: 5,59 | Přečteno: 223x | Diskuse| Politika

Petr Jankele

Občanská SPOLEČNOSTI České republiky, mobilizace!

Dění posledních dnů, týdnů a měsíců v politickém rybníčku ČR je dějinné. Tedy aspoň se tak zdá z pohledu z venčí. Jak snadná a jednoduchá je radikalizace davů. Jak nesnadné je zbavit se psychopatů. Demagogů. Bláznů.

1.11.2022 v 6:07 | Karma: 12,35 | Přečteno: 380x | Diskuse| Politika

Petr Jankele

Proč ty mandatorní vydaje tak duří?

Stav státní kasy je tristní. Mandatorní a kvazimandatorní výdaje vysoce převyšují příjmy státního rozpočtu. Jak je Tohle možné? Lehce! Jsou to jen zafixované zálohy úplatků elektorátu za 8 letou správu financí ANO! A CO S TÍM?

12.10.2022 v 7:07 | Karma: 14,53 | Přečteno: 505x | Diskuse| Politika

Petr Jankele

Středula je na NERVy

"Je sobota, v kapse mám prachy, do města pojedu pít, ty prachy už třesou se strachy, že zejtra je nebudou mít (odboráři)". Kdo by neznal trampskou klasiku, že? Včera mě tak naskočila, při pohledu ke koni

9.10.2022 v 9:10 | Karma: 17,73 | Přečteno: 521x | Diskuse| Politika

Petr Jankele

MATRIX! Je to hra a nebo není?

Je to hra a nebo není? Kdo si na ní co, proč cení? Víme co a proč se hraje, podle čeho se kdo kaje? A je hrát vůbec žádoucí? Ví to někdo vědoucí...? Budíček je žádoucí

2.10.2022 v 7:08 | Karma: 7,48 | Přečteno: 211x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Policie zadržela mladíka, který v tachovské škole vyhrožoval blízkým spolužačky

23. dubna 2024  15:03,  aktualizováno  24.4 17:22

Policisté v úterý zadrželi ve škole v Tachově mladíka, který nožem vyhrožoval zabitím. Při...

Desítky miliard dolarů pro Ukrajinu a zákaz TikToku. Biden to podepsal

24. dubna 2024  17:16,  aktualizováno  17:18

Aktualizujeme Ve středu podepsal americký prezident Joe Biden po několikaměsíčním schvalování v Kongresu zákon...

Izrael pokročil v přípravě akce v Rafáhu, civilisty ochrání, uvedl mluvčí vlády

24. dubna 2024  16:55

Izrael pokročil v přípravách pozemní operace namířené proti palestinskému hnutí Hamás v Rafáhu na...

V nahrávkách si stěžoval na bankovky. Bystroně z AfD potápí důkazy

24. dubna 2024  16:53

Nové důkazy v kauze německého politika strany Alternativa pro Německo Petra Bystroně potvrzují...

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...

  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1385x
Hrdý otec tří fantastických synů. Umí(r)něný pravičák. Stavební inženýr s bohatou zkušeností z investiční výstavby, mimo jiné 20 let pro zahraniční společnosti (USA, Skotsko, Turecko), státní správou (šéf stavebního úřadu) i obchodem (Švýcarsko).

Mám rád svou rodinu, syny, rodiče, vlast, řád a pořádek, cestu Toltéků, bluegrass&country, Jeepy a Rumíčky z třtiny, knížky Dana Millmana, Davida Deidy a donů Ruizových. Rád cestuji a poznávám nové kraje, lidi a jejich zvyky. Nesnáším lež, nezákonnost, pletichy, klientelismus, falešnou solidaritu a diskriminaci včetně antidiskriminace. Tak to jsem já.

Seznam rubrik