Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Souboj o morálku za 340 mega

Letošní Apríl byl typický počasím ryze aprílovým i vypečenými aprílovými vtípky, co svět neviděl. ČSSD pravomocně prohrála spor se svým bývalým advokátem a je odsouzena k úhradě dluhu vč. příslušenství. A ejhle, on to není APRÍL!

https://www.facebook.com/CT24.cz/posts/10154167967679009

     Špidla už evidentně dle výrazu na fotce příspěvku na FB stránce ČT 24 tuší, že to bude tentokrát ale óóóbr https://www.facebook.com/CT24.cz/posts/10154167967679009 a že je nejvyšší čas se zdekovat do Bruselu a postarat se o svůj fešácký doživotní důchod ve výši, kterou určitě netrumfne ani Milouš, i kdyby se náhodou jednou přeci jen na ta Hradčana doškrábal... 
Oběma lidovým, tedy typicky sociálně demokratickým samolibým mudrcům se to nakonec, bohužel, podařilo. Oba oranžoví expremiéři mají dnes své jisté a ty strano a národe, jděte třeba k šípku a neotravujte se stupidními dotazy, "kdo za to může, čí je vina!?!?"

     Nechápu typicky česky závistivé debaty a výlevy pod článkem nad částkou, ktará panu Altnerovi po právu nad vší pochybnost připadne a náleží a nikdo se nepozastavuje ani maličko nad tím, co mu soudruzi po dobití Lidového domu namísto férové výplaty smluvně sjednané odměny připravili za očistec a peklo na zemi. A nejen jemu... Velmi doporučuji rozhovor s panen Altnerem ve včerejší, tedy sobotní Mladé frontě DNES. Hodně na zamyšlenou, jak bojují mocní ve snaze zbavit se nepohodlného a už nepotřebného parazita v cestě za ještě světlejšími zítřky. Tedy pro ně a pár jejich blízkých a vyvolených!
     A možná i nevědomky dávají Altnerově verzi celého případu za pravdu mnohá silácká slova a prohlášení nedávných i současných špiček SocDem. Paroubek obviňuje soudce, že nemá všech pět pohromadě, když vydá takový likvidační rozsudek, který otřásá politickou scénou "demokratického" rozložení moci ve státě (opět schyzofrénní kolotočák, který má jasno - útok na volební úspěch oranžád v nadcházejících krajských volbách ...). Ministr vnitra-pučista ( tedy bezesporu morální hvězda a etalon moderní sociální demokracie ... Už se mi zase chce zvracet ...) zase obviňuje samotného doktora Altnera z obstrukcí a úmyslného natahování této kauzy na oněch více jak 16 let... To jsou úžasné a zoufalé výkřiky zoufalců!!! A do toho všeho házení bahna (no, spíše srač.k) mezi Miloušem a Slávkem... to je asi ta "inteligentní volební kampaň co zvládnou jen inteligentní politici", jak prohlásil tuZemák tu, v hradeckém kraji v pátek při své tiskové ejakulaci, kdy opět buransky urážel každého novináře, který se odvážil na "něco" zeptat.

     Bylo vyřčeno pod vlivem emocí, dotčených eg a trvale excelujícího narcisismu dotčených lidovůdců z Lidového domu sposta perel k pobavení hradního dvora i podhradí. Jenom jsem v tom všem balastu jaksi stále z úst nikoho z mazaných a pomazaných ex ani současného premiérů ČSSD nezaslechl to podstatné. A to, že prostě za odvedenou práci a získaný majetek zapomněli zaplatit dle platně uzavřené smlouvy nebo se k tomu z podivných důvodů jaksi doposud dobrovolně neměli.

A to tedy prosím ani za dob velkého předsedy Miloše, který celou podivnou a rozhodně nestandardní smlouvu v té době podepsal spolu s kontrasignujícím kriminálníkem, toho času místopředsedou sociální demokracie Ivo Svobodou. Ani za dob Milošova nástupce, korunního prince, dnes již zesnulého akciového a realitního křišťálově čistého a průzračného mága a železničmího adjunkta Staníka Grossů. Už vůbec ne za budoucího nejvyčuranějšího důchodce v republice Špidly. Nakonec ani za drsňáka od kolotočů se sexy mozkem, proslulý hláškou "zdroje jsou" a "dluhy se splácet nemusí",  který má dodnes jasno, kdo za to může a proč... No a nakonec to tak nějak uteklo i Slávečkovi, byť je bezesporu talentovaným právním ekonomem, což dokázal nezpochybnitelně už před mnoha lety za 4roky svého ministerského angažmá na  financích, kdy při rekordním  růstu hospodářství (3-7% během celého volebního období) navýšil brutálně státní dluh o téměr půl bilionu korun! Asi si libuje v sekání pořádných seker do chatrných futer státní kasy... 

     A to, jestli ona diskutovaná smlouva byla "podezřele nevýhodná, uzavřená v tísni či odporující dobrým mravům nebo dokonce zákonným podmínkám a tudíž v celém rozsahu nulidní", to z neznámých důvodů neuplatnil žádný z právních zástupců povinné a žalované strany v tomto mega procesu a neprohlásil to ani žádný z řady soudů, kterým spis prošel podatelnou. Jenom se prostě někdo neměl k placení cca 18,5 milionů oprávněné odměny doktoru Altnerovi i přes nesporně známý fakt existence sjednané drakonické denní sankce 0,3% z dlužné částky za každý i započatý den prodlení. A ta se počítá zatraceně dynamicky, potvora! Každý další den, který uplyne marně se totiž zvyšuje základ z něhož se sankce stanovuje den následujíci. A tak den co den, pořád dokola, klidně 16 let, když povinný nezaplatí. Uznejte, to to pak naskakuje! Ve finančním světě se tomu říká složený úrok či úrok z úroků. 

     No, a hrůzné zjištění nakonec.

     Tihle právní, ekonomičtí, morální a mafiánští nýmandi z Lidového domu si drze i nadále osobují právo vést tuto zem s pěčí "neřádného hospodáře". Kam? Odpověď je nasnadě...

Autor: Petr Jankele | neděle 3.4.2016 5:15 | karma článku: 28,67 | přečteno: 630x
  • Další články autora

Petr Jankele

Oddělené šatny nutné

Máte zkušenost s rivalitou bojovníků v arénách? MMA? Hokej? Box? Je to všechno hra. Hra s emocemi, hra o slávu, hra o moc, hra o vliv... Identické je to v politice. Nemyslíte? Já myslím...

28.1.2023 v 14:15 | Karma: 5,59 | Přečteno: 223x | Diskuse| Politika

Petr Jankele

Občanská SPOLEČNOSTI České republiky, mobilizace!

Dění posledních dnů, týdnů a měsíců v politickém rybníčku ČR je dějinné. Tedy aspoň se tak zdá z pohledu z venčí. Jak snadná a jednoduchá je radikalizace davů. Jak nesnadné je zbavit se psychopatů. Demagogů. Bláznů.

1.11.2022 v 6:07 | Karma: 12,35 | Přečteno: 380x | Diskuse| Politika

Petr Jankele

Proč ty mandatorní vydaje tak duří?

Stav státní kasy je tristní. Mandatorní a kvazimandatorní výdaje vysoce převyšují příjmy státního rozpočtu. Jak je Tohle možné? Lehce! Jsou to jen zafixované zálohy úplatků elektorátu za 8 letou správu financí ANO! A CO S TÍM?

12.10.2022 v 7:07 | Karma: 14,53 | Přečteno: 505x | Diskuse| Politika

Petr Jankele

Středula je na NERVy

"Je sobota, v kapse mám prachy, do města pojedu pít, ty prachy už třesou se strachy, že zejtra je nebudou mít (odboráři)". Kdo by neznal trampskou klasiku, že? Včera mě tak naskočila, při pohledu ke koni

9.10.2022 v 9:10 | Karma: 17,73 | Přečteno: 521x | Diskuse| Politika

Petr Jankele

MATRIX! Je to hra a nebo není?

Je to hra a nebo není? Kdo si na ní co, proč cení? Víme co a proč se hraje, podle čeho se kdo kaje? A je hrát vůbec žádoucí? Ví to někdo vědoucí...? Budíček je žádoucí

2.10.2022 v 7:08 | Karma: 7,48 | Přečteno: 211x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Maďarský zákon o svrchovanosti dráždí europoslance, mají „vážné obavy“

24. dubna 2024,  aktualizováno  20:25

Nový maďarský zákon o svrchovanosti, který má bránit zásahům zvenčí do národní politiky, v rezoluci...

Ukrajina tajně použila střely dlouhého doletu, nová pomoc vítězství nezaručí

24. dubna 2024  20:19

Ukrajinská armáda už začala používat balistické rakety dlouhého doletu. Tajně jí je poskytly...

VIDEO: Londýnem běhali splašení koně. Zkrvavení vráželi do aut, pět lidí zranili

24. dubna 2024  13:32,  aktualizováno  20:16

Centrem Londýna pobíhalo ve středu pět splašených koní královské kavalerie. Způsobili velký chaos v...

VIDEO: Slovenský pravičák vypustil nad hlavou europoslancům holubici míru

24. dubna 2024  20:09

Krajně pravicový slovenský europoslanec Miroslav Radačovský překvapil přítomné na jednání...

  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1385x
Hrdý otec tří fantastických synů. Umí(r)něný pravičák. Stavební inženýr s bohatou zkušeností z investiční výstavby, mimo jiné 20 let pro zahraniční společnosti (USA, Skotsko, Turecko), státní správou (šéf stavebního úřadu) i obchodem (Švýcarsko).

Mám rád svou rodinu, syny, rodiče, vlast, řád a pořádek, cestu Toltéků, bluegrass&country, Jeepy a Rumíčky z třtiny, knížky Dana Millmana, Davida Deidy a donů Ruizových. Rád cestuji a poznávám nové kraje, lidi a jejich zvyky. Nesnáším lež, nezákonnost, pletichy, klientelismus, falešnou solidaritu a diskriminaci včetně antidiskriminace. Tak to jsem já.

Seznam rubrik