Tak kde je to dno, zatraceně?!?

13. 05. 2017 14:19:48
Jistě jste zaznamenali v loňském září, že zatopená Hranická propast je s dosaženými 404 m nejhlubší na světě. Interesantní prvenství a dno stále nedosaženo. Naše současné politické špičky se asi inspirovaly a hledají dno politické

Po Hranické propasti, jejíž hloubka již dosáhla světového prvenství 404m a dno v nedohlednu, zde máme, zdá se, další dno tamtéž.... Tedy v nedohlednu, ač si každý den říkám, "to už snad hlouběji nejde"! Každý následující den jsem však opět a opét usvědčen naši politickou elitou z naprosté naivity a dětinství... Jde to!

Denně se o dosažení dna české politické žumpy pokoušejí intenzivně špičky pilticko-společenské tragikomedie páni Sobotkové, Zemani, Babišové, Peltové, Chovancové, Bělobrádkové a jejich věrní užiteční idioti (i idiotky). A dlužno poznamenat, že jsou to pokusy mimořádně usilovné a předváděné s buldočí vervou. a ne a ne se zastavit či zaseknout, obdobně jako se to stalo zdatné robotoponorce v oné světově známe Hranické propasti. Ne, naši političtí potápěči se nehodlají zastavit. A dno v nedohlednu a volby daleko ...

Kolikrát už jsme si díky triu Zeman-Sobotka-Babiš v uplynulých týdnech kladli otázku, "tak už?". A pořád ne, boříme se hloub a hloub do těch fekálií nedůstojných pro tuto zem, pro její obyčejné a jistě většinově slušné obyvatele, do hloubek a úpadku nedůstojných a nehodných velikánů tohoto národa a tvůrců evropských i světových dějin (Císaře Karla IV., prezidenta T.G. Masaryka,...).


Po zveřejněných "odposleších" Babiše se skutečně jadrným slovníkem a odpudivými politickými intrikami alá "hrad" (vzpomínáme jistě "... ku.da sem, ku.da tam"), které nám jsou servírovány per partes s téměř hodinářskou přesností v ten "pravý diskreditační čas" kýmsi tajemným, po Sobotkových veselých demisních veletočích, po tisíckrát přehrané falešně znějící zaseklé desce z té či oné strany "čí je to hlavně vina a kdo to zaručeně způsobil a kdo by co měl chlapsky dělat", po Zemanově trapné hradní taškařici s "přijímáním nepodané demise" vlády hradního kašpárka Sobotky, po přímých přenosech z pimprlového Parlamentu, po mnoha divadelních tiskovkách rozličných stran a hnutí, které pochopily, že pŕedvolební kampaň se letos vede úplně jinak a nemůžou si nechat ujít příležitost si přihřát polívčičku a trhnout nějaký ten politický bodík, po dojemné návštěvě "první dámy nedámy" u dvojnásobného vraha Kajínka v nejtěžší káznici, po ohlášené populisticko politické milosti témuž doživotnímu žalářníkovi a chronickému recidivistovi, po odhalení milenecko-mafiánské dotační kauzi ministerstva školství a FAČRu (a bůhví koho ještě...) se teď navíc dozvídáme až z daleké Číny, že věhlasná delegace státní ostudy Zemana do komunisticko-kapitalistické Číny sestává i z takových "ikon" a padlých andělů české politické tragédie jako jsou Nečas, Paroubek, naTrd(l)ík LuftJarda,... To je tedy reprezentace papalášů a trafikantů k pohledání... Doufám, že aspoň v jednom z těch tří letadel, která tvořila vládní delegační letku, seděl někdo použitelný a normální...

Asi jim tam Nečas nabízí luxusní kabelky, zaručeně značkové, a Paroubek propaguje svoje nové cvičení na posílení sexy mozku a oslabení ducha Shu-lin...


Tak nevím, kdo z těch všech aktérů ústavní, vládní a morální krize této země nakonec dělá větší ostudu tomuhle národu???

Autor: Petr Jankele | sobota 13.5.2017 14:19 | karma článku: 18.69 | přečteno: 630x

Další články blogera

Petr Jankele

Oddělené šatny nutné

Máte zkušenost s rivalitou bojovníků v arénách? MMA? Hokej? Box? Je to všechno hra. Hra s emocemi, hra o slávu, hra o moc, hra o vliv... Identické je to v politice. Nemyslíte? Já myslím...

28.1.2023 v 14:15 | Karma článku: 5.17 | Přečteno: 222 | Diskuse

Petr Jankele

Občanská SPOLEČNOSTI České republiky, mobilizace!

Dění posledních dnů, týdnů a měsíců v politickém rybníčku ČR je dějinné. Tedy aspoň se tak zdá z pohledu z venčí. Jak snadná a jednoduchá je radikalizace davů. Jak nesnadné je zbavit se psychopatů. Demagogů. Bláznů.

1.11.2022 v 6:07 | Karma článku: 12.35 | Přečteno: 379 | Diskuse

Petr Jankele

Proč ty mandatorní vydaje tak duří?

Stav státní kasy je tristní. Mandatorní a kvazimandatorní výdaje vysoce převyšují příjmy státního rozpočtu. Jak je Tohle možné? Lehce! Jsou to jen zafixované zálohy úplatků elektorátu za 8 letou správu financí ANO! A CO S TÍM?

12.10.2022 v 7:07 | Karma článku: 14.53 | Přečteno: 505 | Diskuse

Petr Jankele

Středula je na NERVy

"Je sobota, v kapse mám prachy, do města pojedu pít, ty prachy už třesou se strachy, že zejtra je nebudou mít (odboráři)". Kdo by neznal trampskou klasiku, že? Včera mě tak naskočila, při pohledu ke koni

9.10.2022 v 9:10 | Karma článku: 17.73 | Přečteno: 521 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 10.35 | Přečteno: 238 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.05 | Přečteno: 216 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.04 | Přečteno: 623 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 529 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.93 | Přečteno: 472 | Diskuse
Počet článků 40 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1377

Hrdý otec tří fantastických synů. Umí(r)něný pravičák. Stavební inženýr s bohatou zkušeností z investiční výstavby, mimo jiné 20 let pro zahraniční společnosti (USA, Skotsko, Turecko), státní správou (šéf stavebního úřadu) i obchodem (Švýcarsko).

Mám rád svou rodinu, syny, rodiče, vlast, řád a pořádek, cestu Toltéků, bluegrass&country, Jeepy a Rumíčky z třtiny, knížky Dana Millmana, Davida Deidy a donů Ruizových. Rád cestuji a poznávám nové kraje, lidi a jejich zvyky. Nesnáším lež, nezákonnost, pletichy, klientelismus, falešnou solidaritu a diskriminaci včetně antidiskriminace. Tak to jsem já.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...