Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nezklamali. Merkel a Holland v EP mohutně hřímali na ohraná témata solidarity až za hrob, jedinečnosti evropského projektu, který nesmí padnout za žádnou cenu... Co mě skutečně šokovalo, že Merkel dokonce vyjádřila hlubokou hrdost nad tím, co s vazalem Hollandem dokázali... Nominační řeč na laureátku Nobelovy ceny míru ;-O... Oba jsou naprosto odtržení od reality a nevidí, resp. nechtějí (nebo nesmějí) vidět důsledky vlastního "hrdého" konání. O tom svědčí mimo jiné naprosto tristní porovnání situace před 26 lety, kdy padla Berlínská zeď, a "Evropa se dokázala i s touto krizi vyrovnat"... Co je to za krizi, když Němec integruje Němce??? Jsou uplně vedle, ti eurolídři. A odnesou to sami. Jsou politické mrtvoly.;-(

1 0
možnosti
JJ

Moc nenávisti, málo rozumu.

0 3
možnosti
Foto

Ať se Vám zdravíčko vrací a teplota klesá.:-).

S Vaším názorem souhlasím i nesouhlasím. Mám podobnou nechuť k imigrantům - tedy k těm 20-ti procentům negramotných a 70-ti % řeč neznalých , potažmo k militantním islamistům.

Na druhé straně : můžeme s tím nesouhlasit .... , ale to je to jediné , co s tím můžeme dělat. Migrace z chudých do bohatých regiónů byla , je a bude , co svět existuje. Západořímská říše ( jeden z mnoha příkladů) se nájezdům barbarů bránila , leč stejně neubránila.

Co se stalo ? Byl konec světa ? Ne , nebyl a nikdy nebude . Vždycky to dopadne , noví se jednak asimilují a jednak pochopitelně poněkud změní původní obyvatelstvo .

Toť vše. Opravdu - nežijeme v nějaké obzvlášť atypickém čase. Vše už tu bylo. Historie jde v kruzích.

0 3
možnosti
Foto

Pěkně děkuju za přání zdravíčka. Právě si jdu po vařit další dávku zázvorového "koktejlu" 😖. Souhlasím s Vámi, nakonec na to přišli už Hegel s Kantem, že veškerý vývoj společnosti a světa se děje ve spirále. Tedy v určitém čase, periodě se ocitáme ve stejném místě vývoje, jenom o určitý stupeň výš. Načež geniální Jára Cimrman tento objev doplnil o neméně geniální objev, že "spirála může vést i směrem dolů" ... 😂. Veselé, nicméně se obávám, že tragicky moudré a prorocké 😠

1 0
možnosti
Foto

J96a40n 69P55e87c55h90a

6. 10. 2015 23:42

Niedermayer je kkt

3 2
možnosti
MT

Aby se cela Evropska Júnyje do země propadla.

6 1
možnosti
MP

Pane Turečku, Váš příspěvek je naprosto v pořádku. Im.becil polický Vám dal mínus! GratulujiR^.

5 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1385x
Hrdý otec tří fantastických synů. Umí(r)něný pravičák. Stavební inženýr s bohatou zkušeností z investiční výstavby, mimo jiné 20 let pro zahraniční společnosti (USA, Skotsko, Turecko), státní správou (šéf stavebního úřadu) i obchodem (Švýcarsko).

Mám rád svou rodinu, syny, rodiče, vlast, řád a pořádek, cestu Toltéků, bluegrass&country, Jeepy a Rumíčky z třtiny, knížky Dana Millmana, Davida Deidy a donů Ruizových. Rád cestuji a poznávám nové kraje, lidi a jejich zvyky. Nesnáším lež, nezákonnost, pletichy, klientelismus, falešnou solidaritu a diskriminaci včetně antidiskriminace. Tak to jsem já.

Seznam rubrik