Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Vyslechl jsem si reportáž bezpečnostního analitika, jehož se ptali na sloučení obou složek policie.

Ten dodal že tomu nerozumí, neboť na stejné úrovni je další složka a to národní protidrogová centrála a navíc tyto 3 složky spadají pod jednoho člověka a to právě pod policejního náměstka Laubeho !!!

Tedy měli by se sloučit všechny složky ... .

1 1
možnosti
Foto

Vyjadřujete se k věcem o kterých nemáte ani páru. Takže, rozhodnutí o provedení strukturálních změn v kriminální policii je jeho výsadním právem, policejního prezidenta do kterého může zasáhnout pouze ministr vnitra v případě, že by změnami došlo k porušení zákona.K 1. červenci pouze vznikne střechová velitelská struktura, jejíž příslušníci připraví technicko-organizační provedení reorganizace tak, aby nový útvar začal fungovat od 1. ledna 2017. Sloučení obou elitních jednotek se připravovalo již za časů policejního prezidenta Oldřicha Martinů, ale v době hospodářské krize se z finančních důvodů nemohlo uskutečnit.

0 3
možnosti
FS

Nu a pan Kindl je asi odborník na vše,ale opakuje jenom tvrzení ministra vnitra.

2 0
možnosti
JSS

Kdyby to bylo jen máslo.... Ale ONO TO SMRDÍ - až pěkně dlouho - za ty léta. To je humusu !! Strakovka a její různí příručí a rozvědčíci - no táhne se po pražských centrálách všude až do příměstských aparátů.... Jak by ne! Máme tolik křižácko-politických manipulátorů, že je můžeme exportovat do celýho světa .....

3 0
možnosti
PV

Naprosto přesný obrázek R^R^R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1385x
Hrdý otec tří fantastických synů. Umí(r)něný pravičák. Stavební inženýr s bohatou zkušeností z investiční výstavby, mimo jiné 20 let pro zahraniční společnosti (USA, Skotsko, Turecko), státní správou (šéf stavebního úřadu) i obchodem (Švýcarsko).

Mám rád svou rodinu, syny, rodiče, vlast, řád a pořádek, cestu Toltéků, bluegrass&country, Jeepy a Rumíčky z třtiny, knížky Dana Millmana, Davida Deidy a donů Ruizových. Rád cestuji a poznávám nové kraje, lidi a jejich zvyky. Nesnáším lež, nezákonnost, pletichy, klientelismus, falešnou solidaritu a diskriminaci včetně antidiskriminace. Tak to jsem já.

Seznam rubrik