Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zavedení islámského práva šaría podporuje 72 pct. muslimů ve Francii a o tři procentní body méně v Británii a bombové útoky považuje alespoň v některých situacích za ospravedlnitelné 35 pct. muslimů ve Francii. Magazín Security z 26.5.2016.

2 0
možnosti

Koho si francouzští multikulturalisté do země nastěhovali, toho tam mají. Solidarita je dobrá vlastnost, ale má své hranice !

0 0
možnosti

Děkuji za Váš blog, opravdu jste mi promluvil z duše i z mysli. Akorát se pořád ptám, jak je možné, že ho tam francouzská policie pustila? Kdyby zkontrolovali náklad a zjistili, že neveze žádnou zmrzlinu, byli by asi nějací mrtví, ale ne tolik,ne?

10 0
možnosti

J70a93r62a 90R90a75n59k

16. 7. 2016 5:33

Za to, ze projel zrejme pujde par policistu do penze, ale nic se nezmeni, zijeme v 21. stoleti, v dobe globalizace, kdyz sednete dopoledne na letadlo v Praze a diky casovemu rozdilu jste vecer doma v NY, nebo Toronte. Muslimu je asi 2 miliardy a zradikalizovanych silencu mozna 100.000, tim, ze se vyradi do mestskeho gheta se jen napomaha jejich male vzdelanosti, nezamestnanosti a diky internetu dnes i lehke radikalizaci. Jedine reseni je mit dobreho prezidenta (bontony jsou dobre pro hostinec IV. cenove) a poradne imigracni zakony, spolupracovat a vymenovat si veskere informace navzajem mezi zememi.

1 1
možnosti

P52e85t79r 75B50r81o63ž

15. 7. 2016 20:12

Jsem velmi smutný a je mi velmi líto, že jsem přítomný u začátku zániku evropské civilizace...

Než se evropská (j)elita vzpamatují a vydají směrnice, už taky nemusí být pro koho. Šaría totiž evropská nařízení neuznává...

12 0
možnosti

Vše má 2 strany mince. Kolik zbraní a jiné pomoci běží do arabského světa?? Politici a zodpovědnost ??? Jaká ?? Udržet sebe sama a zaběhnuté kejklaření !! Teď bude tanec s unií a s námi všemi !!

0 0
možnosti

Až na ty "válečníky". Srab, který zabíjí bezbranné nicnetušící neozbrojené lidi, není žádný válečník, ale vrah.

5 0
možnosti
Foto

Z pohledu džihádu není nikdy ten, kdo zabije nevěrce vrahem ale oslavovaným hrdinou a "bojovníkem". Protože oni neuznávají žádné světské právo a už vůbec ne naše, evropské, nikdy vrahy být před Bohem nemůžou. Dost na tom, že není dle jejich víry ani hříchem, natož pak zločinem, pokud zabijí toho, kdo je od víry odvrací...

8 0
možnosti

J83a63n 64R38á85ž

15. 7. 2016 18:04

Teď jsem poslouchal Sobotku. Až mne ho bylo líto, jak se smutnou tváří vyjadřoval soustrast nad tím, co se stalo v Nice. Čekal jsem od něj nějaké státnické vyjádření typu: Už toho mám dost a musíme už konečně s tím tetoridmem něco konkrétního dělat...a pod. Nic, jen kecy, kecy a kecy.

Tak jsem si představil, jak si půjde dát na svojí pleš lubrikant, aby mohl lépe lézt do jistých otvorů bruselským šílencům, jak se zcela jistě se smutnými ksichty potkají před televizními kamerami a budou spontánně vykřikovat, jak je jim to líto.

Pak společně vydají prohlášení, že tragédie nemá žádnou spojitost s Islámem a vyzvou k razantnějšímu trestání všech projevů islamofobie, xenofobie a antievropanstvi.

19 0
možnosti

Co by asi takový z pohledu světa i Evropy bezvýznamný politik jako je Sobotka mohl proti terorismu udělat ? Aby terorismus ustal , je třeba "dát do pořádku" svět. A ať se po celém světě dívám , nevidím žádného politika (ani v Evropě , ani nikde jinde), který by na to měl.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS