Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skvely prispevek, dokonale literarne zpracovany. Bohuzel, smutne pravdivy. Co s tim? Co s nim ( s panem J.)? Co s ni (EU)? Preju ze srdce Britanii, aby se ji odchod povedl a po nem se ji dobre darilo. Snad to otevre oci nam vsem, co jsme si navzdory vsemu uchovali selsky rozum. Casto premyslim, jak mohla v Mezopotamii vzniknout prvni zemedelska civilizace, kdyz jeste nebyla pravidla, a nebyl vlastne ani Brusel...nemeli by u Eufratu a Tigridu dodatecne obdrzet nejakou sankci? Buhvi, jak byly zahnute jejich banany

2 0
možnosti
Foto

Díky, máme zjevně podobné chromozomy v DNA a RNA R^;-)

0 0
možnosti

Juncker a je ho Zpráva o stavu unie;-D je podobným výplodem jako Jakeš a jeho zpráva o bojlerech/brojlerech. Hlavu a patu to nemá, nicméně tomu zatleskáme a ještě si to odhlasujeme. Kdo z Vás, pánové, to má?

4 0
možnosti

J95a73n 40R76á98ž

15. 9. 2016 14:39

Jen další projev naprosté neschopnosti, hlouposti a arogance z řad těch, kdo se sami pasovali na evropské politické elity a snaží se nám autoritativně vládnout.

A v tomto spolku že se máme cítit bezpeční, dobře řízeni a mají být moudře spravovány veřejné záležitosti 27 evropských států?

Celá Evropská komise jsou větší nýmandi, než byly komunistické vlády (vládnou s horším "úspěchem") a Juncker se Schulzem jsou stejně trapní, jako byli Jakeš s Indrou.

Říct, že se stydím za to, že jsme členy spolku, který má takové vůdčí směšné postavičky, zdaleka nevystihuje trapnost, která mne zasahuje, kdykoliv někdo z nich promluví.

8 0
možnosti
Foto

Trpím s Vámi a úplně stejně, pane Ráži. Díky za Váš komentář ;-)

2 0
možnosti
Foto

A nejstrašnější je to, že tento ožrala vyhovuje Merkel a Hollandovi. Oni totiž potřebují v čele Unie slabé lidi bez charizma a bez schopnosti vést! To je podmínka proto, aby oni sami si mohli dělat to, co jim vyhovuje. Ale co jim vyhovuje? Nečinnost? Neřešení našich společných i nespolečných problémů? Prostě patová situace. Ožrala nevyřeší nic, Merkel taky nic. Budoucnost nejistá...

11 0
možnosti
Foto

Ano, doba pŕeje ožralům a politickým primitivům. Nemusíme chodit daleko. Bohužel, že? ;-€. Říkám si kolikrát, že už snad nemůže platit ono okřídlené rčení, že lid má takovou vládu a vůdce, jaké si zaslouží... Snad nejsme šichni do kopy taková banda lumpů a prevítů, že pořád takovej sajrajt ... :-/

4 2
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1385x
Hrdý otec tří fantastických synů. Umí(r)něný pravičák. Stavební inženýr s bohatou zkušeností z investiční výstavby, mimo jiné 20 let pro zahraniční společnosti (USA, Skotsko, Turecko), státní správou (šéf stavebního úřadu) i obchodem (Švýcarsko).

Mám rád svou rodinu, syny, rodiče, vlast, řád a pořádek, cestu Toltéků, bluegrass&country, Jeepy a Rumíčky z třtiny, knížky Dana Millmana, Davida Deidy a donů Ruizových. Rád cestuji a poznávám nové kraje, lidi a jejich zvyky. Nesnáším lež, nezákonnost, pletichy, klientelismus, falešnou solidaritu a diskriminaci včetně antidiskriminace. Tak to jsem já.

Seznam rubrik