Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Kdyby lidovci byli klubko hadů, neměli by žáden koaliční potenciál a zvláště v komunální politice by neuspěli.

0 0
možnosti
Foto

Lidovci těží z toho, že mají na vesnicích svoje fanatické voliče. Nezapomeňte, že do druhého nepřišlo volit 85% našich občanů.

Takže skutečná podpora voličů je pro Lidovce mizivá.

1 0
možnosti
AT

Ale no tak. Proč hned "ohnutý hřbet "? Ten vámi vysmivaný koaliční potenciál je prostě fakt, typický pro jakoukoliv stranu středu bez lídrů proslulých mediálními skandály. Není nutné za tím hledat žádné osobní charakteristiky. A dávám k zamyšlení, jestli není naopak dobře, že taková strana na politické scéně existuje.

3 0
možnosti
Foto

No, je pravdou, že lidovci moclikrát za posledního čtvrt století hráli i přes sotva průlezné zisky 5-6% mandátů v Parlamentu sehrávali často "zásadní" státosprávní roli. Nejsem si však vůbec jist, že to historicky svědčí o správnosti jejich role. Spíš se laicky poučeně domnívám, že to nasvědčuje spíše ne úplně správnému volebnímu systému. A nutno podotknout po právě skončených volbách, že do obou komor našeho parlamentu! Účast tragická, náklady neúměrné, výsledky minimálně diskutabilní...

1 0
možnosti
JH

Ano, čest výjimce - J.Čunkovi, který lidovecky nechytračí.

4 0
možnosti
JR

J68a25n 84R27á51ž

16. 10. 2016 16:36

Čunek je varováním i nadějí. Varování pro všechny politické chameleony typu Bělobrádka a Sobotky, naději pro všechny, kteří by chtěli v politice slyšet jasné slovo následované činy.

Jakou mediální kampaň spustili dobroserové proti Čunkovi před volbami ( vzpomeňte na vysoce "objektivní" reportáž ČT o t.zv. Čunkových domech ve Vsetíně a srdceryvné povídání o chudácích Romech, kteří po drastickém vystěhování Čunkem dostali domky ve vesnicích mimo Vsetín ve čtvrtek před volbami), přesto jim to vůbec nepomohlo a Čunek zcela jasně zvítězil!

Kdyby chameleoni Bělobrádek a spol. neměli Čunka, tak budují jen hrady z písku. Že jsou Lidovci parta křiváků, je v politickém prostředí dostatečně známo..

Brněnský politik o nich před lety řekl: Když řekne lidovec, že je třináct hodin, musíte si to ověřit na třech hodinách, abyste to tvrzení považovali za důvěryhodné a závazné..A být s nimi v koalici znamená, neustále si hlídat záda a předpokládat, že vás podrazí.

7 2
možnosti
Foto

Koaliční potenciál KDU-ČSL se mi zatím jeví větší, než koaliční potenciál ANO. Tak aby to za rok nebylo tak, že pan ředitel Babiš bude PROSIT předsedu Bělobrádka, aby uzavřel koalici s jeho firmou :-)

1 4
možnosti
Foto

No, uvidíme. Nakonec , v naší politicky nekorektní kotlině by to nebylo rozhodně poprvé, kdy by "nevítěz" určoval part a rytmus, podle kterého se bude ten náš mladodemokratický nevyzrálý a nedospělý flašinet snažit zahrát notečku libou voličům. A sobě :-/

1 1
možnosti
MS

Vcelku souhlas s výhradou, že na vyjádření předsedy KDU-ČSL Bělobrádka nic tak kontroverzního vůči Babišovu ANO nevidím. Okomentoval to vcelku správně.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS