Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P74e48t17r 75B73r56o44ž

26. 12. 2016 15:45

Nejhorší je ta bezmoc. Jak trestat někoho, kdo se těší na svoji smrt? Luxusním vězením těžko. Snad jen tím, popravit a tělo nechat sežrat prasatům. Jenže to je nelidské, barbarské, že...

Takže se smíříme s tím, že nás budou vraždit jako nevěřící psy?!

1 0
možnosti
Foto

J62a23n 48D98e29r15k88a

26. 12. 2016 11:04

Já s výše popsaným samozřejmě souhlasím, jenže co se stane? Nic. Ještě tisíc podobných blogů a článků bude napsáno zbytečně. Bohužel.

1 0
možnosti
JB

Velmi pravdivé, bohužel.. A s vládnoucí elitou EU i neřešitelné!EURv

1 0
možnosti
MT

Já do Berlína nepojedu, já do Berlína nepujdu...

3 0
možnosti
PB

..... Paříž, Nice, Brusel, Berlín ! ,- .... a co dál ? Praha !,- nebojte sa, už to máme za rohem,- vono to jednou přinde VEU !

4 0
možnosti
ML

Ti mocipáni - současná "elita" poslušně plní to co elity rozhodli už před léty v USA - totiž vybudování NWO (New World Order), kde by tyto elity mohli vládnout i lidem v Evropě. Na to potřebují poslušné, tupé, nemyslící ovečky, geneticky zdegenerované tak aby IQ<80. Toho docílí nejlépe mícháním Evropské rasy s Arabama. Proto se tolik usilují o islamizaci evropy.

Takže za tím co se děje se neskrývá naivita, nýbrž cosi mnohem zlověstnějšího, temného...

10 0
možnosti
Foto

Nojo, NWO...ještě jste zapomněl na Ilumináty a Chemtrails...

V rámci toho temného a zlověstnějšího taky nemělo dojít, jak říkají konspirátoři, ke zvolení Trumpa...kde se proboha stala chyba?

0 5
možnosti
JS

J20a73r60d89a 41S53o34k93o57l

20. 12. 2016 10:47

Bohužel máte pravdu. Mocipáni z nás dělají pouze stádo ovcí.

8 0
možnosti
ML

Viz můj před chvílí napsaný komentář, který jsem opomněl dát do vlákna vašeho příspěvku

0 0
možnosti
JSS

To není ani nezvládání - to je o absolutním přezírání člověka - národů- jejich podmaňování, kořistnictví, násilí a dokonce krveprolití jen v duchu ovládat-podmanit !!! Proto neustálé válčení a oběti nevinných .....

8 0
možnosti
Foto

Podobným teroristickým útokům stoprocentně zabránit nejde. Lze pouze začít tvrdě stíhat všechny radikální muslimské organizace a duchovní. A žádné financování výstavby mešit a vysílání duchovních ze Saudské Arábie. Radikální islamisty vyhostit do zemí jejich původu i kdyby jim tam hrozila smrt. Nelegální imigranty z muslimských zemí bez dokladů nebo s falešnými doklady nepřijímat a ty, co jsou už tady, nemilosrdně poslat zpět.

24 0
možnosti
Foto

mate pravdu, ale urcite sam vite, ze k tomu nikdy nedojde

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1385x
Hrdý otec tří fantastických synů. Umí(r)něný pravičák. Stavební inženýr s bohatou zkušeností z investiční výstavby, mimo jiné 20 let pro zahraniční společnosti (USA, Skotsko, Turecko), státní správou (šéf stavebního úřadu) i obchodem (Švýcarsko).

Mám rád svou rodinu, syny, rodiče, vlast, řád a pořádek, cestu Toltéků, bluegrass&country, Jeepy a Rumíčky z třtiny, knížky Dana Millmana, Davida Deidy a donů Ruizových. Rád cestuji a poznávám nové kraje, lidi a jejich zvyky. Nesnáším lež, nezákonnost, pletichy, klientelismus, falešnou solidaritu a diskriminaci včetně antidiskriminace. Tak to jsem já.

Seznam rubrik