Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Nevidím to tak dramaticky, naopak vítám, že se Erdogan nehalí do mlhy a troubí, jak mu pysky narostly. I ten nejzavilejší sluníčkář se ho totiž začne bát a bude opatrnější, nakonec v těch vítacích zemích už je to docela zřejmé

1 0
možnosti
PT
MS

No hlavně ať nás před Osmany nezachraňují Rusové.Dodnes jinou podobnou pohádku nerozdýchali Ukrajinci.Dneska si ve světě nevyberete zadek do kterého se schovat.

3 1
možnosti
Foto

Domnívám se, že právě s Rusem už sultán RTE vesele vyjednává, NATO neNATO. A ač to mezi nimi po sestřelení bitevníku nad syrsko-tureckou hranicí hodně jiskřilo (zrovna jsem jel s kolegy Turky v Istanbulu z oběda a značně se mi přitížilo...), dnes je, zdá se, vše zažehnáno a car Putin s mazaností sobě vlastní využije současného rozkolu mezi Evropou a Turkem k posílení své pozice... Je velkou otázkou, jak na tuto situaci bude reagovat NATO při vědomi, že na území Turecka má rozmístěnu údajně až 1/3 svého jaderného arsenálu... A to je hodně vážné!:-/

3 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1385x
Hrdý otec tří fantastických synů. Umí(r)něný pravičák. Stavební inženýr s bohatou zkušeností z investiční výstavby, mimo jiné 20 let pro zahraniční společnosti (USA, Skotsko, Turecko), státní správou (šéf stavebního úřadu) i obchodem (Švýcarsko).

Mám rád svou rodinu, syny, rodiče, vlast, řád a pořádek, cestu Toltéků, bluegrass&country, Jeepy a Rumíčky z třtiny, knížky Dana Millmana, Davida Deidy a donů Ruizových. Rád cestuji a poznávám nové kraje, lidi a jejich zvyky. Nesnáším lež, nezákonnost, pletichy, klientelismus, falešnou solidaritu a diskriminaci včetně antidiskriminace. Tak to jsem já.

Seznam rubrik