Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J21a65k69u52b 60R93o79t14h

29. 9. 2022 13:04

Shrnutí včerejší dezolátské demonstrace:

Víc exekucí, než zubů, víc zubů, než ganglií.

Ale nejvíc bylo rusáckých kolaborantů!

9 0
možnosti

R^R^R^R^R^

Všem myslícím lidem z toho řvaní komunistů, okamurovců a babišovců na náměstích i ve sněmovně musí být smutno, protože ohrožují naši svobodu a liberální demokracii!

Začalo to nenápadně po Putinem zřízených trollích farem v Petrohradu, které šířily desinformace, nejrůznější hoaxy a fake news jako formu ruské desinformační hybridní války k destrukci evropských států i Ameriky. V takto připravené půdě začal Putin útočit k ovládnutí Ukrajiny, pobaltských států, Slovenska, Česka, Polska... A zastavit se hodlá až po vzniku Veliké Rusi sahající od Lisabonu po Vladivostok. Postupuje za pomocí lží, nenávisti, genocidy za pomocí páté kolony v podobě komunistů, Tomio Okamury s jeho SPD, stoupenci Zemanovými a Klausovými. Zatím jsme jen nevěřícně mlčeli a dnes sklízíme ovoce této Putinské zrady šířené hloupými lidmi po celém světě.

U nás probíhá tvrdý zápas demokratů o naše svobody s nejrůznějšími antidemokraty, které si Putin pěstuje jako svoji pátou kolonu! Všichni politici, kteří pěstují trolling, nevybíravě lžou, pomlouvají vládu a demokraticky smýšlející občany, by měli být omezování ve své zhoubě! Dávají přednost svojí moci nad službou občanům!

Pravda a Láska musí zvítězit nad lží a nenávistí! Jinak končíme v otroctví!

:-)V

10 3
možnosti

Zasloužená karma :-)R^ Není to tak hrozné, v Praze bylo míň lidí než 3. září a jinde to byl docela krach. U nás v ČB přišlo na Náměstí asi jen 300 zoufalců. To je nic.

11 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti

Taky jsem včera ve zprávách zaslechl pár "názorů". Chápu existenční obavy některých, ale proč se chovají jako skot, na to pořád přijít nemůžu (abych neurazil).

7 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti
Foto

Karma, karma, karmaR^!!

O inteligenci demonstrujících mě včera přesvědčil jeden z nich, který řekl:

„To, co si teď vláda dovoluje, to je horší než za bolševika. Když se podívám na to, že mě měsíc v Turecku vyjde levněji než zálohy na plyn za 27 tisíc...,“ říká Petr. Za válku na Ukrajině podle něj v důsledku můžou Spojené státy."

Takže on je na tom tak špatně, že jede na měsíc na dovolenou do Turecka. A pak nám sdělí, že je tam levno. Že je tam pro nás levno proto, že tam mají 80% inflaci, tedy 5x vyšší než u nás, to neví. Co si mám o takovém člověku myslet?

12 2
možnosti

Příště si vygooglujte nějaký zkracovač URL, třeba tento

https://1url.cz/

Tam se můžete i podívat, kolik lidí se na ten odkaz podívalo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1385x
Hrdý otec tří fantastických synů. Umí(r)něný pravičák. Stavební inženýr s bohatou zkušeností z investiční výstavby, mimo jiné 20 let pro zahraniční společnosti (USA, Skotsko, Turecko), státní správou (šéf stavebního úřadu) i obchodem (Švýcarsko).

Mám rád svou rodinu, syny, rodiče, vlast, řád a pořádek, cestu Toltéků, bluegrass&country, Jeepy a Rumíčky z třtiny, knížky Dana Millmana, Davida Deidy a donů Ruizových. Rád cestuji a poznávám nové kraje, lidi a jejich zvyky. Nesnáším lež, nezákonnost, pletichy, klientelismus, falešnou solidaritu a diskriminaci včetně antidiskriminace. Tak to jsem já.

Seznam rubrik